vilka vi är

Lite kort om oss..

GTVoice har varit med sedan strax efter att GTHotel startade 2011, vi har underhållit spelarna på hotellet med musik, tävlingar och events sedan början på 2012.

GTVoice, hotellets officiella radiostation tog sin början våren 2012. Då spelarna på GTHotel ville ha något extra, då det kändes för tyst att bara sitta inne och höra knapprandet från tangentbordet. Med åren har olika personer på hotellet drivit radion framåt, vissa bättre än andra. Vi har haft gulddagar och vi har haft sämre tider. I och med att hotellet växt, har radion blivit mer eftertraktad och när hotellet fått stor konkurrens genom åren, har spelarantalet både höjts och falnat genom åren.
Idag är radion en självklarhet för många på GTHotel, men samtidigt försöker vi alltid att utvecklas och bli större, både på hotellet och utanför. Dels för att locka fler medlemmar till GT, men även för att vi själva lär oss med åren att på ett bättre sätt, bedriva en radioverksamhet.

Under 2015 bytte GTHotel namn till Saboon. Kort där efter, bytte även GTVoice namn. Vi döpte oss kort och gott till; SabFM. Något som behölls fram till våren 2016 då hotellet gick tillbaka till sitt forna namn, GTHotel och SabFM blev åter igen GTVoice.

Även om det varit en tuff period, både för GTVoice och GTHotel, kämpar vi på än idag. Vi rekryterar nya DJ's då och då som prövar på hur det är att vara radiopratare och många upptäcker att det är roligare än de först trott.
Självklart har vi ständigt ett mål om att bli en bättre radiostation och frågan är om de där gulddagarna med snittade 300 lyssnare om dagen, kommer komma tillbaka?

Snabblänkar
Plats för annons
Önskar du annonsera här?
Kontakta:
info@gtvoice.org